Knoflookkabeljauw met gele rijst

535 kcal

15 min. bereiden, 30 min. wachten

2.6/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 pak gele rijst

    gele rijst

  • 75 gram paneermeel

    paneermeel

  • 4 theelepels kruidengemak knoflook

    kruidengemak knoflook

  • 1 pak kabeljauwfilets

    kabeljauwfilets

  • 1 ui

    ui

  • 2 eetlepels (olijf)olie

    (olijf)olie

  • 1 pakket pastagroente

    pastagroente

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm, ingevet


2007 week 16-17 - 2007 week 16-17

Aan de slag

  1. Oven op 225 °C voorverwarmen. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Van paneermeel, kruidengemak en 6 el water een pasta roeren. Pasta over kabeljauwfilet smeren. Kabeljauw in ingevette ovenschaal leggen en in 30 min. in midden van oven gaar laten worden. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten en pasta groente en ui 6-8 min. roerbakken. Kabeljauw met rijst en groenten serveren.

Wat vond je van dit recept?

Knoflookkabeljauw met gele rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig