Roer het kerriepoeder door de mayonaise. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de groenteburgers in 2-3 minuten per kant gaar en krokant. Neem de groenteburgers uit de pan en snijd ze elk in 6 punten. Schep op elk puntje 1 theelepel kerriesaus en garneer met een toefje tuinkers. Serveer de groentepunten koud of warm.
- algemeenMaak de groentepuntjes extra pittig door curry-pasta in plaats van kerriepoeder te gebruiken.
Gerelateerde recepten
Groentepuntjes met kerriesaus

8 porties
235 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roer het kerriepoeder door de mayonaise. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de groenteburgers in 2-3 minuten per kant gaar en krokant. Neem de groenteburgers uit de pan en snijd ze elk in 6 punten. Schep op elk puntje 1 theelepel kerriesaus en garneer met een toefje tuinkers. Serveer de groentepunten koud of warm.
algemeen:Maak de groentepuntjes extra pittig door curry-pasta in plaats van kerriepoeder te gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
1 theelepel kerriepoeder
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel olijfolie
4 groenteburgers
0 tuinkers