Ribeye met spruitjes en amandel
Ribeye met spruitjes en amandel
bewaar
bewaar

Ribeye met spruitjes en amandel

15 min. bereiden
8waarderingen

Aan de slag

1

Verhit de helft van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de aardappelschijfjes gaar. Snijd de ui in ringen. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de ui 3 min., voeg na 1 min. de champignons toe en bak mee.

2

Neem het ui-champignonmengsel uit de pan en bak in de achtergebleven olie de ribeyes aan iedere kant 2-3 min. op hoog vuur bruin. Verwarm op het laatste moment het ui-champignonmengsel nog even mee. Breng het vlees op smaak met peper en zout.

3

Kook ondertussen de spruitjes in 3 min. beetgaar en giet af. Hak de amandelen grof. Schep de spruitjes en amandelen door elkaar. Snijd het vlees in plakken. Verdeel de aardappelpartjes en spruitjes over borden. Leg het vlees ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ribeye met spruitjes en amandel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig