Pizzabrood met salami en groenten
Pizzabrood met salami en groenten

Pizzabrood met salami en groenten

20 min. bereiden
10 min. wachten
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

zonnebloemolie

2

gele paprika's

1 blikje

champignonplakjes

1 blik

tomatenblokjes

1 pakje

goudsalami

2 pakken

naanbrood naturel

Aan de slag

Verwarm oven voor op 200 °C. Pel ui en knoflook en snijd in kleine stukjes. Verhit olie in braadpan en bak ui met knoflook. Maak paprika schoon en snijd in dunne reepjes. Laat champignons uitlekken. Roer tomatenblokjes door ui en laat 10 min. indikken. Goed roeren. Snijd plakjes salami in dunne reepjes. Breng saus op smaak met zout en peper. Verdeel saus over naanbroden. Beleg met salami, paprika en champignons. Bak naanpizza's twee aan twee op 2 bakplaten 10 min. in oven. Lekker met groene salade met yoghurtdressing.