Lauwwarme andijviesalade met rookworst

540 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(31)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 12-13 - 2006 week 12-13

Aan de slag

  1. Andijvie in reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken. Rookworst 15 min. in heet water verwarmen. In 2 koekenpannen 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Andijvie, paprika en appel over vier borden verdelen. Van 4 el olie, azijn, mosterd en suiker dressing roeren, op smaak brengen met zout en peper en over andijvie sprenkelen. Rookworst in plakjes snijden, met aardappelschijfjes mengen en over andijvie verdelen. Lekker met pistolets.

Wat vond je van dit recept?

Lauwwarme andijviesalade met rookworst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig