bewaar
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
bewaar

Lauwwarme andijviesalade met rookworst

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

verse andijvie

1

rookworst

8 eetlepels

zonnebloemolie

1 pak

aardappelschijfjes

1

rode paprika

1

appel

1 eetlepel

azijn

2 theelepels

mosterd

1 mespunt

suiker

Aan de slag

Andijvie in reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken. Rookworst 15 min. in heet water verwarmen. In 2 koekenpannen 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Andijvie, paprika en appel over vier borden verdelen. Van 4 el olie, azijn, mosterd en suiker dressing roeren, op smaak brengen met zout en peper en over andijvie sprenkelen. Rookworst in plakjes snijden, met aardappelschijfjes mengen en over andijvie verdelen. Lekker met pistolets.

Lauwwarme andijviesalade met rookworst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig