Lauwwarme andijviesalade met rookworst
540 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
350 g
1
8 eetlepels
1 pak
1
1
1 eetlepel
2 theelepels
1 mespunt
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 12-13 - 2006 week 12-13
Andijvie in reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken. Rookworst 15 min. in heet water verwarmen. In 2 koekenpannen 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Andijvie, paprika en appel over vier borden verdelen. Van 4 el olie, azijn, mosterd en suiker dressing roeren, op smaak brengen met zout en peper en over andijvie sprenkelen. Rookworst in plakjes snijden, met aardappelschijfjes mengen en over andijvie verdelen. Lekker met pistolets.
Lauwwarme andijviesalade met rookworst

hoofdgerecht
4 personen
540 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Andijvie in reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken. Rookworst 15 min. in heet water verwarmen. In 2 koekenpannen 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Andijvie, paprika en appel over vier borden verdelen. Van 4 el olie, azijn, mosterd en suiker dressing roeren, op smaak brengen met zout en peper en over andijvie sprenkelen. Rookworst in plakjes snijden, met aardappelschijfjes mengen en over andijvie verdelen. Lekker met pistolets.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g verse andijvie
1 rookworst
8 eetlepels zonnebloemolie
1 pak aardappelschijfjes
1 rode paprika
1 appel
1 eetlepel azijn
2 theelepels mosterd
1 mespunt suiker




