Aardappelvissoep

395 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(38)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 20-21 - 2006 week 20-21

Aan de slag

  1. Ontdooi de vis volgens de gebruiksaanwijzing in de magnetron. Schil de aardappels en snijd in blokjes. Snipper de ui.

  2. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui met de soepgroente 3 minuten. Voeg de aardappel toe en bak 2 min. mee.

  3. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken. Knip de peterselie fijn. Snijd de vis in blokjes en kook de laatste 5 min. mee. Breng de soep op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep met peterselie.

Wat vond je van dit recept?

Aardappelvissoep

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig