Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen

Typisch Italiaans gerecht met aardappelballetjes.

685 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olie in de braadpan en bak de knoflook en ui zachtjes. Snijd de zalm in stukjes. Knip de bieslook fijn. Roer de crème fraîche, bonen en zalm door de uien en verwarm het geheel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de gnocchi over de borden. Schep het romige groente-zalmmengsel erop. Garneer met bieslook.

Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen

Typisch Italiaans gerecht met aardappelballetjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig