Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino
Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino

Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino

15 min. bereiden
redelijk pittig
202waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

4 tenen

knoflook

1

rode peper

150 g

traditionele olijfolie

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes.

2

Verwarm de olijfolie in een steelpan en roer de knoflook en rode peper erdoor. Verwarm het geheel 1-2 min. op matig hoog vuur. De knoflook mag niet kleuren. Giet de spaghetti af en meng de olie met knoflook erdoor. Schep de spaghetti in diepe borden.

tip

combinatietipLekker met een frisse gemengde salade.