Pannenkoeken met zalm-preivulling

685 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(49)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 46-47 - 2006 week 46-47

Aan de slag

  1. Prei schoonmaken en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook schoonmaken en snipperen. In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 min. zachtjes bakken. Vocht zoveel mogelijk laten verdampen. Zalm en finesse voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen. Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen. Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.

Wat vond je van dit recept?

Pannenkoeken met zalm-preivulling

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig