Belgisch konijn met tutti frutti

685 kcal

15 min. bereiden, 1 uur wachten

3.2/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 48-49 - 2006 week 48-49

Aan de slag

  1. Ui pellen en snipperen. Konijn met zout en peper bestrooien. In braadpan margarine verhitten, vlees rondom dichtschroeien en uit pan halen. In achtergebleven vet uien bruinbakken. Konijn terug in pan leggen en bier erbij schenken. Tutti frutti in stukken snijden en bij konijn voegen. Geheel -half afgedekt- in ca. 60 min. gaarstoven. Rode kool en puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Saus van konijn met zout en peper op smaak brengen en eventueel iets laten inkoken. Peterselie fijn knippen en door puree scheppen. Konijn met saus, rode kool en puree serveren.

Wat vond je van dit recept?

Belgisch konijn met tutti frutti

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig