Shoarmabroodjes met makreel
Shoarmabroodjes met makreel

Shoarmabroodjes met makreel

10 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

4

shoarmabroodjes

3 eetlepels

mayonaise

1 theelepel

kerriepoeder

1 blikje

gerookte makreelfilet

1

rode ui

6 eetlepels

atjar tjampoer

Aan de slag

Bak de shoarmabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kommetje een saus van de mayonaise en het kerriepoeder. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Laat de broodjes iets afkoelen, snijd ze open en besmeer ze aan de binnenkant royaal met de kerriesaus. Verdeel de gerookte makreel over de broodjes en leg er de uiringen en wat atjar tjampoer op. Serveer direct.

tip

algemeenGeen gerookte makreel in huis? Geen probleem! Met tonijn of zalm uit blik zijn deze shoarmabroodjes ook erg lekker.