
Ingrediënten
4 personen
4
shoarmabroodjes
3 eetlepels
mayonaise
1 theelepel
kerriepoeder
1 blikje
gerookte makreelfilet
1
rode ui
6 eetlepels
atjar tjampoer
Aan de slag
Bak de shoarmabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kommetje een saus van de mayonaise en het kerriepoeder. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Laat de broodjes iets afkoelen, snijd ze open en besmeer ze aan de binnenkant royaal met de kerriesaus. Verdeel de gerookte makreel over de broodjes en leg er de uiringen en wat atjar tjampoer op. Serveer direct.
Shoarmabroodjes met makreel

4 personen
345 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bak de shoarmabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kommetje een saus van de mayonaise en het kerriepoeder. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Laat de broodjes iets afkoelen, snijd ze open en besmeer ze aan de binnenkant royaal met de kerriesaus. Verdeel de gerookte makreel over de broodjes en leg er de uiringen en wat atjar tjampoer op. Serveer direct.
algemeen:Geen gerookte makreel in huis? Geen probleem! Met tonijn of zalm uit blik zijn deze shoarmabroodjes ook erg lekker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 shoarmabroodjes
3 eetlepels mayonaise
1 theelepel kerriepoeder
1 blikje gerookte makreelfilet
1 rode ui
6 eetlepels atjar tjampoer