Warm winterfruit in kaneelroom

Advertentie
Ingrediënten
- 2 appels
- 2 peren
- 1 eetlepel citroensap
- 1 ei
- 1 pakje soja cuisine (250 ml)
- 2 theelepels kaneelpoeder
- 2 eetlepels suiker
- 50 g pecannoten
- 3 eetlepels rozijnen
Keukenspullen
- eenpersoonsovenschaaltjes (inhoud ca. 150 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven op 200 °C voorverwarmen. Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Fruit met citroensap mengen. Ei loskloppen en met cuisine, kaneel en suiker mengen. Noten hakken. Rozijnen met fruit mengen en over schaaltjes verdelen. Room erover schenken. Noten erover strooien. Schaaltjes in oven zetten en in 15-20 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met een bol kaneelijs.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 300 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 24 g
- vet 21 g