Aardappel-tonijnomelet en Italiaanse groenten

420 kcal

10 min. bereiden, 20 min. wachten

3.2/5

(24)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • quichevorm doorsnede ca. 26 cm, ingevet


2007 week 10-11 - 2007 week 10-11

Aan de slag

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. In kom eieren, melk, zout en peper naar smaak loskloppen. In koekenpan olie verhitten en dobbeltjes met ui en knoflook ca. 4 min. bakken. Tonijn en gedroogde tomaatjes erdoor scheppen. Geheel door ei mengen en in quichevorm overdoen. Omelet in midden van oven in ca. 20 min. bakken tot bovenkant bijna droog is. Groenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Omelet met groenten serveren.

Wat vond je van dit recept?

Aardappel-tonijnomelet en Italiaanse groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig