Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas

Tortilla, de goedgevulde omelet uit Spanje, krijgt een Provençaalse touch.

405 kcal

30 min. bereiden

3.3/5

(135)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 22-23 - 2007 week 22-23

Aan de slag

  1. Pel de ui en knoflook. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes. Klop de eieren in een grote kom licht schuimig.

  2. Verhit in een diepe koekenpan de olie. Bak de ui knoflook, aardappelpartjes en de groenten 5 min. Bestrooi met de kruiden en naar smaak met peper en eventueel zout. Schep de kaas erdoor.

  3. Schenk de losgeklopte eieren erover, laat op laag vuur met deksel op de pan in ca. 20 min. stollen. Laat de tortilla met behulp van een deksel op een platte schaal glijden. Snijd in punten en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas

Tortilla, de goedgevulde omelet uit Spanje, krijgt een Provençaalse touch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig