Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas

Tortilla, de goedgevulde omelet uit Spanje, krijgt een Provençaalse touch.

405 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pel de ui en knoflook. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes. Klop de eieren in een grote kom licht schuimig.

  2. Verhit in een diepe koekenpan de olie. Bak de ui knoflook, aardappelpartjes en de groenten 5 min. Bestrooi met de kruiden en naar smaak met peper en eventueel zout. Schep de kaas erdoor.

  3. Schenk de losgeklopte eieren erover, laat op laag vuur met deksel op de pan in ca. 20 min. stollen. Laat de tortilla met behulp van een deksel op een platte schaal glijden. Snijd in punten en serveer.

Gerelateerde recepten

Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas

Tortilla, de goedgevulde omelet uit Spanje, krijgt een Provençaalse touch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig