Tortellini met kalkoen en mozzarella

Advertentie
Ingrediënten
- 2 zakjes tortellini (pasta, a 250 g)
- 2 teentjes knoflook
- 2 bollen mozzarella (kaas, a 125 g)
- 3 eetlepels (olijf)olie
- 1 schaaltje kalkoenblokjes (ca. 300 g)
- 2 zakken Italiaanse roerbakgroentemix (a 400 g)
- 1 pot pomodorini (tomatensaus, 425 g)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tortellini volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten. Knoflook pellen en snipperen. Elk mozzarellakaasje in 12 stukken snijden. In wok olie verhitten en kalkoenblokjes 3 min. roerbakken. Knoflook 1 min. meebakken. Groenten toevoegen en 5 min. roerbakken. Pomodorini toevoegen en 2 min. laten pruttelen. Tortellini, mozzarella en naar smaak peper erdoor scheppen en nog 1 min. verwarmen. Tortellini over 4 diepe borden verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 706 kcal
- eiwit 45 g
- koolhydraten 55 g
- vet 34 g