In droge koekenpan hazelnoten lichtbruin roosteren. En grof hakken. Olie verdelen over 2 koekenpannen. In elke pan helft aardappelschijfjes en wokgroenten ca. 5 min. bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Eieren met paprikapoeder, 1 tl zout en 1/2 tl peper in kom loskloppen. Inhoud beide koekenpannen in hapjespan scheppen, losgeklopte eieren en hazelnoten over hapjespan verdelen en met deksel op pan tortilla in ca. 15 min. op matig hoog vuur gaarbakken. Tortilla in punten snijden en over 4 platte borden verdelen.
Gerelateerde recepten
Tortilla met groenten en hazelnoten

hoofdgerecht
4 personen
577 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan hazelnoten lichtbruin roosteren. En grof hakken. Olie verdelen over 2 koekenpannen. In elke pan helft aardappelschijfjes en wokgroenten ca. 5 min. bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Eieren met paprikapoeder, 1 tl zout en 1/2 tl peper in kom loskloppen. Inhoud beide koekenpannen in hapjespan scheppen, losgeklopte eieren en hazelnoten over hapjespan verdelen en met deksel op pan tortilla in ca. 15 min. op matig hoog vuur gaarbakken. Tortilla in punten snijden en over 4 platte borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zakje hazelnoten
4 eetlepels olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes
2 zakken wokgroenten grofgesneden
6 eieren
2 theelepels paprikapoeder
Dit heb je nodig
hapjespan