Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen

612 kcal

20 min. bereiden

2.3/5

(26)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 08-09 - 2008 week 08-09

Aan de slag

  1. Laat de spinazie ontdooien en knijp het overtollige vet eruit. Maak de paddenstoelen schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de ui in partjes.

  2. Verhit 3 el olie in een wok. Bak de aardappelen in de wok 10 min. gaar. Geregeld omscheppen.

  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de ui en paddenstoelen 5 min. Voeg de spinazie en tijm toe en laat 5 min. mee verwarmen. Voeg peper en zou toe.

  4. Hak de noten grof en voeg ze toe aan de aardappelen. Bak 1 minuut mee. Verdeel de spinazie en notenaardappelen over de borden.

Wat vond je van dit recept?

Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig