Roer een dipsaus van de yoghurt met de olie, de koriander en zout en peper naar smaak. Kook de aspergetips 1-2 min. in een laagje water met zout. Was de radijsjes (verwijder niet het groene stronkje; daaraan kun je de radijs vastpakken om mee te dippen). Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in repen van 5 cm. Dip de groenten in de korianderdip.
Gerelateerde recepten
Verse groenten met korianderdip

4 personen
135 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer een dipsaus van de yoghurt met de olie, de koriander en zout en peper naar smaak. Kook de aspergetips 1-2 min. in een laagje water met zout. Was de radijsjes (verwijder niet het groene stronkje; daaraan kun je de radijs vastpakken om mee te dippen). Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in repen van 5 cm. Dip de groenten in de korianderdip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 ml Griekse yoghurt
1 el olijfolie extra vierge
1 zakje verse koriander
1 schaaltje groene aspergetips
1 bosje radijs
1 komkommer