Ratatouilleschotel met rundervinken
425 kcal
15 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1
1
1
1
425 g
4
Dit heb je nodig
ovenschaal
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 24-25 - 2008 week 24-25
Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de aubergine, courgette en paprika schoon en snijd in stukken. Pel de ui en snijd in stukken. Meng de krieltjes en groenten en schep dit in een grote ovenschaal. Leg de rundervinken ertussen, smelt de kruidenboter en schenk over de schotel. Plaats de schotel in het midden van de oven en bak in 30 min. gaar en bruin, schep af en toe om. Verdeel de ratatouille met rundervinken over borden.
Ratatouilleschotel met rundervinken

hoofdgerecht
4 personen
425 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de aubergine, courgette en paprika schoon en snijd in stukken. Pel de ui en snijd in stukken. Meng de krieltjes en groenten en schep dit in een grote ovenschaal. Leg de rundervinken ertussen, smelt de kruidenboter en schenk over de schotel. Plaats de schotel in het midden van de oven en bak in 30 min. gaar en bruin, schep af en toe om. Verdeel de ratatouille met rundervinken over borden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 aubergine
1 courgette
1 rode paprika
1 ui
425 g krieltjes met kruidenboter en rozemarijn
4 rundervinken
Dit heb je nodig
ovenschaal




