Gele rijst met kip en komkommersalade
475 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
½ zakje
½
1 pot
3 eetlepels
1 schaal
1 zak
4 eetlepels
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 34-35 - 2008 week 34-35
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Peterselie fijnsnijden en 2/3 deel door rijst scheppen. Helft van rode peper in ringetjes snijden en rest fijnsnijden. Komkommersalade laten uitlekken, grote plakken halveren en mengen met ringetjes rode peper en rest van peterselie. Olie in wok verhitten en hierin kipfilets 5 min. roerbakken. Kip uit pan scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie rest van rode peper en groenten 3 min. roerbakken. Kip en woksaus toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Kip-groentemengsel over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen. Komkommersalade erbij serveren.
Gele rijst met kip en komkommersalade

hoofdgerecht
4 personen
475 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Peterselie fijnsnijden en 2/3 deel door rijst scheppen. Helft van rode peper in ringetjes snijden en rest fijnsnijden. Komkommersalade laten uitlekken, grote plakken halveren en mengen met ringetjes rode peper en rest van peterselie. Olie in wok verhitten en hierin kipfilets 5 min. roerbakken. Kip uit pan scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie rest van rode peper en groenten 3 min. roerbakken. Kip en woksaus toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Kip-groentemengsel over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen. Komkommersalade erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g gele rijst
½ zakje verse peterselie
½ rode peper
1 pot komkommersalade
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal kipfilethaasjes
1 zak wokgroenten
4 eetlepels woksaus
Dit heb je nodig
wok




