bewaar
Broccolischnitzel met gele rijst
Broccolischnitzel met gele rijst
bewaar

Broccolischnitzel met gele rijst

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gele rijst

1 zak

panklare sperziebonen

zout en peper

3

bosuitjes

25 g

boter of margarine

2 schaaltjes

Tivall broccolischnitzel

½ flesje

bieslooksaus

Aan de slag

1

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken in weinig water met zout. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Broccolischnitzels in ca. 5 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Bosui door bieslooksaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst afgieten, 5 minuten laten staan en sperziebonen door rijst scheppen. Rijst direct serveren met schnitzels en bieslook-bosuisaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broccolischnitzel met gele rijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig