Zalm-groentestoofpotje
Zalm-groentestoofpotje
bewaar
bewaar

Zalm-groentestoofpotje

Dille en vis zijn goede maatjes. En dat bewijzen ze samen in dit stoofpotje.

20 min. bereiden
282waarderingen

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd de ontdooide zalm in blokjes. Verwijder de harde stelen van de dille, snijd de rest van de dille fijn. Snijd de worteltjes in schuine plakjes. Schep de helft van de dille door de rijst. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worteltjes ca. 3 min. Voeg de prei toe en bak 1 min. mee. Voeg de cream cheese en melk toe en breng al roerend aan de kook.

2

Voeg de zalm toe en laat op laag vuur in ca. 3 min. met deksel op de pan gaar worden. Voeg naar smaak peper en zout toe. Bestrooi met de rest van de dille. Verdeel het stoofpotje over de borden en schep de rijst ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm-groentestoofpotje

Dille en vis zijn goede maatjes. En dat bewijzen ze samen in dit stoofpotje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig