Gegrilde tofusaté

455 kcal

30 min. bereiden, 30 min. wachten

3.2/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • grillpan


2009 nr. 01 - Het grote voordeelnummer

Aan de slag

  1. Marinade: meng de ketjap, 1 el olie, de sambal, de knoflook en de komijn.

  2. Dep de tofu droog en schep de blokjes door de marinade. Marineer de tofu minstens 30 min. in de koelkast; schep af en toe om.

  3. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijg de tofublokjes aan de satéprikkers. Houd de marinade apart.

  4. Verhit een grillpan en bak de tofusaté in 6-8 min. rondom goudbruin. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en roerbak de prei 5 min. Voeg de mie en de tofumarinade toe en warm 1 min. al omscheppend mee. Serveer met de koriander.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde tofusaté

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig