Kiproerbak met noedels, chilisaus en kokosmelk
625 kcal
20 min. bereiden, 1 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
380 g
1 el
3 el
800 g
100 ml
200 ml
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 16-17 - 2009 week 16-17
Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in dunne reepjes. Dep de kipreepjes droog met keukenpapier en schep ze om met de bloem en wat zout en peper naar smaak.
Verhit een wok droog voor, schenk er 1 eetlepel olie in en roerbak op hoog vuur de kipreepjes goudbruin en gaar in ca. 4 minuten. Voeg de rest van de olie toe, schep de groente in de wok en roerbak 4-5 minuten op hoog vuur.
Voeg de chilisaus en kokosmelk toe en warm het mengsel al omscheppend 3-4 minuten door, zodat de groente gaar wordt.
Verdeel de mie over de diepe borden of kommen, schep de roerbak erop.
- bewaartipSchenk de rest van de kokosmelk in een bewaarbakje en vries het in.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Kiproerbak met noedels, chilisaus en kokosmelk

hoofdgerecht
4 personen
625 kcal
20 min. bereiden
1 min. wachten
Aan de slag
Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in dunne reepjes. Dep de kipreepjes droog met keukenpapier en schep ze om met de bloem en wat zout en peper naar smaak.
Verhit een wok droog voor, schenk er 1 eetlepel olie in en roerbak op hoog vuur de kipreepjes goudbruin en gaar in ca. 4 minuten. Voeg de rest van de olie toe, schep de groente in de wok en roerbak 4-5 minuten op hoog vuur.
Voeg de chilisaus en kokosmelk toe en warm het mengsel al omscheppend 3-4 minuten door, zodat de groente gaar wordt.
Verdeel de mie over de diepe borden of kommen, schep de roerbak erop.
bewaartip:Schenk de rest van de kokosmelk in een bewaarbakje en vries het in.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g mienestjes
380 g kipfilets
1 el tarwebloem
3 el traditionele olijfolie
800 g verse oosterse wokgroenten
100 ml chilisaus
200 ml kokosmelk




