Italiaanse maaltijd-tomatensoep
Italiaanse maaltijd-tomatensoep
bewaar
bewaar

Italiaanse maaltijd-tomatensoep

Deze maaltijdsoep zet je in 15 minuten op tafel. Met ballen én pasta.

15 min. bereiden
224waarderingen

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of soeppan de olie en bak hierin de soepballetjes bruin. Schep de champignonroerbakmix erbij en roerbak 4 min. Pers de knoflook erboven uit. Schenk de basis voor tomatensoep erbij, voeg de witte bonen (en het bonennat) toe en breng de soep al roerend aan de kook.

2

Giet de fusilli af, vang ca. 500 ml kookwater op, en roer de pasta en het opgevangen water bij de soep. Breng de soep aan de kook. Serveer de soep in diepe borden of soepkommen en strooi er naar smaak kaas over.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse maaltijd-tomatensoep

Deze maaltijdsoep zet je in 15 minuten op tafel. Met ballen én pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig