Tomatenmaaltijdsoep met chorizo
Goedgevulde Spaanse soep met kruidige worst: daar word je warm van.
610 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 tenen knoflook
knoflook
2 uien
uien
4 traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
400 gram Italiaanse roerbakmix
Italiaanse roerbakmix
485 ml basis voor tomatensoep
basis voor tomatensoep
330 gram witte bonen in pot
witte bonen in pot
250 gram chorizoworsten aan een stuk
chorizoworsten aan een stuk
1 vers stokbrood
vers stokbrood
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 42-43 - 2005 week 42-43
Pel en snipper de knoflook en de ui. Fruit in een soeppan in olie de knoflook en ui. Voeg de roerbakmix toe en bak ca. 4 min. Voeg de soepbasis en 1,5 l water toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 min. zacht doorkoken met deksel schuin op de pan. Laat de bonen uitlekken. Voeg ze dat laatste 5 min. aan de soep toe. Snijd de chorizo in dunne plakjes. Bak de chorizo zachtjes knapperig in een droge koekenpan. Garneer de soep met de chorizo. Dien op met stokbrood.
Tomatenmaaltijdsoep met chorizo
Goedgevulde Spaanse soep met kruidige worst: daar word je warm van.

hoofdgerecht
4 personen
610 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pel en snipper de knoflook en de ui. Fruit in een soeppan in olie de knoflook en ui. Voeg de roerbakmix toe en bak ca. 4 min. Voeg de soepbasis en 1,5 l water toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 min. zacht doorkoken met deksel schuin op de pan. Laat de bonen uitlekken. Voeg ze dat laatste 5 min. aan de soep toe. Snijd de chorizo in dunne plakjes. Bak de chorizo zachtjes knapperig in een droge koekenpan. Garneer de soep met de chorizo. Dien op met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 tenen knoflook
2 uien
4 traditionele olijfolie
400 g Italiaanse roerbakmix
485 ml basis voor tomatensoep
330 g witte bonen in pot
250 g chorizoworsten aan een stuk
1 vers stokbrood




