Kokosmarinade
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 stengel sereh
sereh
75 ml kokosmelk
kokosmelk
1 limoen
limoen
1 rode peper
rode peper
2 eetlepels Thaise vissaus
Thaise vissaus
2 sjalotten
sjalotten
2 tenen knoflook
knoflook
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Variatie op het vuur - Variatie op het vuur
Verwijder de buitenste stugge bladeren van de stengel citroengras. Hak het zachte binnenste fijn. Meng de sereh met de rest van de ingrediënten in een schaal.
Marinade voor ca. 500 g vlees of vis.
- algemeenKip, varkensvlees, witvis of garnalen: alles wordt even lekker met deze romige Thaise marinade. Geweldig om satés in te marineren.
Kokosmarinade

bijgerecht
1 persoon
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de buitenste stugge bladeren van de stengel citroengras. Hak het zachte binnenste fijn. Meng de sereh met de rest van de ingrediënten in een schaal.
Marinade voor ca. 500 g vlees of vis.
algemeen:Kip, varkensvlees, witvis of garnalen: alles wordt even lekker met deze romige Thaise marinade. Geweldig om satés in te marineren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 stengel sereh
75 ml kokosmelk
1 limoen
1 rode peper
2 eetlepels Thaise vissaus
2 sjalotten
2 tenen knoflook




