Kokosmarinade

10 min. bereiden

4/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 stengel sereh

    sereh

  • 75 ml kokosmelk

    kokosmelk

  • 1 limoen

    limoen

  • 1 rode peper

    rode peper

  • 2 eetlepels Thaise vissaus

    Thaise vissaus

  • 2 sjalotten

    sjalotten

  • 2 tenen knoflook

    knoflook

Variatie op het vuur - Variatie op het vuur

Aan de slag

  1. Verwijder de buitenste stugge bladeren van de stengel citroengras. Hak het zachte binnenste fijn. Meng de sereh met de rest van de ingrediënten in een schaal.

  2. Marinade voor ca. 500 g vlees of vis.

  • algemeenKip, varkensvlees, witvis of garnalen: alles wordt even lekker met deze romige Thaise marinade. Geweldig om satés in te marineren.

Wat vond je van dit recept?

Kokosmarinade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig