Paprikarijst met shoarmavlees
589 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
3
3 el
450 g
400 g
15 g
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 26-27 - 2009 week 26-27
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min., schep het shoarmavlees erbij en roerbak op hoog vuur het vlees bruin en gaar. Voeg de paprika toe en roerbak 3 min. Giet de rijst af.
Schep de tomatenblokjes en de rijst door het mengsel in de wok en warm het gerecht nog even door. Snijd de peterselie fijn. Neem de pan van het vuur, schep de peterselie erdoor en serveer het gerecht op borden.
Paprikarijst met shoarmavlees

hoofdgerecht
4 personen
589 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min., schep het shoarmavlees erbij en roerbak op hoog vuur het vlees bruin en gaar. Voeg de paprika toe en roerbak 3 min. Giet de rijst af.
Schep de tomatenblokjes en de rijst door het mengsel in de wok en warm het gerecht nog even door. Snijd de peterselie fijn. Neem de pan van het vuur, schep de peterselie erdoor en serveer het gerecht op borden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
2 uien
3 rode paprika's
3 el traditionele olijfolie
450 g shoarmavlees
400 g tomatenblokjes
15 g verse platte peterselie
Dit heb je nodig
wok




