Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise

420 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kabeljauw bestrooien met peper. Plakken ham halveren. Elk stuk vis omwikkelen met 1/2 plak ham. Op 4 geweekte bamboe satéprikkers elk 3 stukken vis rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Mayonaise in schaaltje scheppen. Schil van citroen en sinaasappel, dun boven mayonaise raspen en erdoor roeren. Saus op smaak brengen met peper.

  2. Ardennerham licht met olie invetten. Kabeljauwspiesen op goed ingevet rooster aan elke kant 4 à 5 min. grillen. Spiesen met mayonaise serveren. Lekker met Franse frietjes en groene salade.

  • algemeenDeze vispakketjes zijn ook heerlijke eenpersoonshapjes. Gebruik 12 (geweekte) houten satéstokjes en rijg op elk stokje 1 met ham omwikkeld kabeljauwhaasje.

Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig