Tagliatelle met artisjok en tijm

485 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(57)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram tagliatelle

    tagliatelle

  • 2 eetlepels olijfolie

    olijfolie

  • 1 rode ui

    rode ui

  • 2 blikken artisjokharten

    artisjokharten

  • 100 ml witte wijn

    witte wijn

  • 1 eetlepel verse tijm

    verse tijm

  • 1 stukje kaas

    kaas

Aan de slag

  1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uiringen. Voeg de artisjokharten toe en bak ze 5 minuten mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 minuten meekoken. Schep vervolgens de tagliatelle en de tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schaaf de pecorino over het gerecht en serveer direct.

  • algemeenRis de overgebleven tijm van de takjes en roer ze door een paar eetlepels honing. Lekker in de thee of op een boterham.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met artisjok en tijm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig