Pompoen met tofu en cashewnoten
Pompoen met tofu en cashewnoten
bewaar
bewaar

Pompoen met tofu en cashewnoten

30 min. bereiden
166waarderingen

    Aan de slag

    1

    Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (bereidingswijze met ruim water, bewaar 75 ml van het kookwater). Snijd de pompoen doormidden, verwijder zaden en draden. Snijd het vruchtvlees in stukken. Verhit in een braadpan de olie en bak hierin de stukken pompoen al omscheppend 5 minuten. Voeg de ui, de tofureepjes en de cashewnoten toe en roerbak 3 minuten. Kook de sperzieboontjes 5 minuten, giet ze af en schep ze met de ketjap en 75 ml kookwater van de rijst bij de pompoen in de pan. Stoof het gerecht afgedekt nog 15 minuten. Serveer met witte rijst.

    algemeenWeetje: De schil van oranje pompoenen is zo dun, dat deze tijdens het bereiden helemaal zacht wordt. Schillen is dus niet nodig.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Pompoen met tofu en cashewnoten

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig