Pasta met krab en mosselen

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g schelpjespasta
- 400 g mosselgroente
- 1 el traditionele olijfolie
- 470 ml sugo isolana tomatensaus in pot
- 300 g diepvries gekookte mosselen
- 170 g krab in water (blik)
Advertentie
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een braadpan of wok de mosselgroente in de olie 5 min.
- Voeg de sugo Isolana en de bevroren mosselen toe en breng de saus al roerend aan de kook. Kook de saus 3 min. zachtjes door.
- Voeg de krabstukken met het water toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer de saus bij de pasta.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 440 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 66 g
-
vet 9 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Pasta met krab en mosselen
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pasta met krab en mosselen
- 300 g schelpjespasta
- 400 g mosselgroente
- 1 el traditionele olijfolie
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een braadpan of wok de mosselgroente in de olie 5 min.
- 470 ml sugo isolana tomatensaus in pot
- 300 g diepvries gekookte mosselen
Voeg de sugo Isolana en de bevroren mosselen toe en breng de saus al roerend aan de kook. Kook de saus 3 min. zachtjes door.
- 170 g krab in water
Voeg de krabstukken met het water toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer de saus bij de pasta.