Ravioli met kaas en spinazie
De gesmolten Gorgonzola geeft een volle en zilte smaak aan dit gerecht.
565 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 el
2
1 teen
500 g
150 g
450 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 nr. 02 - Mamma mia makkelijk!
Verhit de olie in een grote koekenpan. Snijd de ui in dunne ringen en bak in 5 min. glazig en gaar. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Voeg toe en laat op laag vuur verder garen.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gorgonzola zonder de korst in blokjes.
Draai het vuur onder de pan met de ui en knoflook hoog. Schep hand voor hand de spinazie bij de ui en laat al omscheppend slinken. Voeg de kaasblokjes toe en roer door de spinazie. Meng de spinazie met de pasta en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Ravioli met kaas en spinazie
De gesmolten Gorgonzola geeft een volle en zilte smaak aan dit gerecht.

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan. Snijd de ui in dunne ringen en bak in 5 min. glazig en gaar. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Voeg toe en laat op laag vuur verder garen.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gorgonzola zonder de korst in blokjes.
Draai het vuur onder de pan met de ui en knoflook hoog. Schep hand voor hand de spinazie bij de ui en laat al omscheppend slinken. Voeg de kaasblokjes toe en roer door de spinazie. Meng de spinazie met de pasta en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el traditionele olijfolie
2 rode uien
1 teen knoflook
500 g ravioli rossi met kaas en basilicum
150 g gorgonzola
450 g verse spinazie




