Ravioli met walnoten
Ravioli met walnoten

Ravioli met walnoten

Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.

15 min. bereiden
319waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse ravioli rossi

100 g

ongebrande walnoten

3

trostomaten

2 el

traditionele olijfolie

300 g

verse bladspinazie

100 g

pesto alla Genovese

100 g

geraspte Parmezaanse kaas

Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.

Aan de slag

1

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.

2

Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.

3

Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.