bewaar
Ravioli met walnoten
Ravioli met walnoten
bewaar

Ravioli met walnoten

Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.

15 min. bereiden
331waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse ravioli rossi

100 g

ongebrande walnoten

3

trostomaten

2 el

traditionele olijfolie

300 g

verse bladspinazie

100 g

pesto alla Genovese

100 g

geraspte Parmezaanse kaas

Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.

Aan de slag

1

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.

2

Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.

3

Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met walnoten

Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig