Rode pestoravioli met spinazie en spek

765 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(211)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2006 week 18-19 - 2006 week 18-19

Aan de slag

  1. Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. fruiten. Spinazie in gedeeltes 4 min. meebakken. Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Pesto door ravioli scheppen. Ravioli over vier borden verdelen. Spinazie er in midden opscheppen. Met plakjes ontbijtspek garneren.

Wat vond je van dit recept?

Rode pestoravioli met spinazie en spek

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig