Winterminestrone
Winterminestrone
bewaar
bewaar

Winterminestrone

Goedgevulde soep die tóch lekker slank is. Kan de winter nog even wat langer blijven?

40 min. bereiden
291waarderingen

Aan de slag

1

Schil de winterpeen en snijd in blokjes van een ½ cm. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui 2 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 1 min. Voeg de peen en Italiaanse kruiden toe en bak 3 min.

2

Schenk er het water bij en voeg de bouillontabletten en tomatenblokjes toe. Breng aan de kook en laat 10 min. op middelhoog vuur koken. Voeg de witte bonen in tomatensaus toe en breek de spaghetti in stukken boven de soep. Laat nog 8 min. zachtjes koken. Voeg in de laatste 2 min. de spinazie toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met geraspte kaas (het gerecht is dan niet meer vegetarisch) en volkorensoepstengels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Winterminestrone

Goedgevulde soep die tóch lekker slank is. Kan de winter nog even wat langer blijven?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig