Kip-satéschnitzel met peultjes-roerbak

720 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 10-11 - 2010 week 10-11

Aan de slag

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de kip-satéschnitzels met 1 el olie volgens deaanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de uien 3 min. Schep de wokgroente erbij en roerbak 5 min. Voeg de komkommerreepjes en de kokosmelk toe en meng door elkaar. Breng het gerecht al roerend aan de kook en breng op smaak met peper en zout.

  3. Serveer de kip-satéschnitzels met de oosterse roerbak en de rijst.

  • algemeenVoeg voor wat meer pit 1/2-1 tl sambal toe aan de oosterse roerbak.

Wat vond je van dit recept?

Kip-satéschnitzel met peultjes-roerbak

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig