Falafel met tomatensla

664 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(59)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram couscous

    couscous

  • 3 tenen knoflook

    knoflook

  • 500 ml kokend water

    kokend water

  • 420 gram falafel

    falafel

  • 600 gram tomaten

    tomaten

  • 150 gram Griekse yoghurt

    Griekse yoghurt

  • 1 theelepel paprikapoeder

    paprikapoeder

Aan de slag

  1. Doe de couscous in een grote schaal. Schep de olie en 1/3 van de knoflook erdoor en zout naar smaak. Schenk het kokende water erover en laat de couscous 8 min. afgedekt wellen.

  2. Bereid de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Snijd de tomaten in plakken en leg ze op de borden. Roer de rest van de knoflook met zout en peper naar smaak door de yoghurt. Bestrooi met paprikapoeder.

  4. Leg de falafel op de borden bij de tomatensalade. Serveer met de couscous en de yoghurt. Lekker met fijngesneden verse peterselie.

  • serveertipLekker met fijngesneden verse peterselie.

Wat vond je van dit recept?

Falafel met tomatensla

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig