Garnalen-avocado
Dit hippe voorgerechtje met frisse avocado en Hollandse garnalen maak je in 10 min.
200 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
125 ml
2 el
5 takjes
10 sprietjes
200 g
Dit heb je nodig
staafmixer
glaasjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 nr. 04 - Thuiskoks in de hoofdrol
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Pureer vruchtvlees met een staafmixer. Roer er de zure room en limoensap door. Snijd de dille en bieslook fijn. Schep de bieslook en dille door de crème. Breng op smaak met peper en zout. Vul glaasjes met de crème en verdeel er de Hollandse garnalen over.
- bewaartipHalve avocado over? Lees meer over hoe je avocado het beste kunt bewaren.
Garnalen-avocado
Dit hippe voorgerechtje met frisse avocado en Hollandse garnalen maak je in 10 min.

voorgerecht
6 personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Pureer vruchtvlees met een staafmixer. Roer er de zure room en limoensap door. Snijd de dille en bieslook fijn. Schep de bieslook en dille door de crème. Breng op smaak met peper en zout. Vul glaasjes met de crème en verdeel er de Hollandse garnalen over.
bewaartip:Halve avocado over? Lees meer over hoe je avocado het beste kunt bewaren (/allerhande/informatie/avocado).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
2 eetrijpe avocado's
125 ml zure room
2 el limoensap
5 takjes verse dille
10 sprietjes verse bieslook
200 g verse Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
staafmixer
glaasjes




