Tijgergarnalen-curry
Tijgergarnalen-curry
bewaar
bewaar

Tijgergarnalen-curry

40 min. bereiden
132waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de peper in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de peper, uien en gember 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Doe de kurkuma, komijn en garam massala erbij en roerbak op laag vuur nog 2 min. Voeg de tomaten toe en laat op laag vuur 20 min. stoven. Roer af en toe.

2

Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer de saus met de staafmixer, breng op smaak met zout. Voeg de bevroren garnalen toe en laat 5-6 min. meegaren. Bestrooi de curry met de koriander en serveer met de rijst.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tijgergarnalen-curry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig