Ingrediënten
4 personen
2
rode paprika's
3 eetlepels
olijfolie
1 pak
voorgekookte minikrieltjes
300 g
Provençaalse (gekruide) runderreepjes
1 zak
panklare prei
½ pot
vleesfond
1 zakje
verse peterselie
zout en peper
Aan de slag
Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en krieltjes ca. 3 minuten bakken. Runderreepjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Paprika en prei toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Fond toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes laten stoven. Peterselie fijn knippen. Stoofpotje op smaak brengen met zout en peper. Bestrooien met peterselie.
Provençaals stoofpotje

hoofdgerecht
null personen
365 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en krieltjes ca. 3 minuten bakken. Runderreepjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Paprika en prei toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Fond toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes laten stoven. Peterselie fijn knippen. Stoofpotje op smaak brengen met zout en peper. Bestrooien met peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 rode paprika's
3 eetlepels olijfolie
1 pak voorgekookte minikrieltjes
300 g Provençaalse (gekruide) runderreepjes
1 zak panklare prei
½ pot vleesfond
1 zakje verse peterselie
0 zout en peper