bewaar
Kippenlevers met perzik
Kippenlevers met perzik
bewaar

Kippenlevers met perzik

25 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

notenrijst

1 schaaltje

kippenlevers

2

uien

1

groene paprika

1 blik

halve perziken op sap of verse perziken

50 g

boter of margarine

zeezout fijn

peper

Aan de slag

1

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water. Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Perziken laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Kippenlevers toevoegen en meebakken. Intussen perziken in vieren snijden. Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zeezout en peper. Kippenleverschotel serveren met rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippenlevers met perzik

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig