Kippenlevers met perzik
Kippenlevers met perzik

Kippenlevers met perzik

25 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

notenrijst

1 schaaltje

kippenlevers

2

uien

1

groene paprika

1 blik

halve perziken op sap of verse perziken

50 g

boter of margarine

zeezout fijn

peper

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water. Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Perziken laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Kippenlevers toevoegen en meebakken. Intussen perziken in vieren snijden. Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zeezout en peper. Kippenleverschotel serveren met rijst.