Roerbakschotel met pindasaus

515 kcal

25 min. bereiden

3.5/5

(41)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2001 week 28-29 - 2001 week 28-29

Aan de slag

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool toevoegen. Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Intussen satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met groente-vleesmengsel. Satésaus erover schenken.

Wat vond je van dit recept?

Roerbakschotel met pindasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig