Roerbakschotel met satésaus
Roerbakschotel met satésaus

Roerbakschotel met satésaus

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rijst

1

Chinese kool

1

ui

2

rode paprika's

3 eetlepels

roerbakolie

1 schaaltje

varkensreepjes

2 theelepels

sambal

1 pak

kant-en-klare satésaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool toevoegen. Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Intussen satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met groente-vleesmengsel. Satésaus erover schenken.