Satékarbonade met pittige boontjes

Hollandse ingrediënten op de oosterse toer.

1025 kcal

25 min. bereiden

zeer pittig

2.9/5

(31)

Ingrediënten

Aantal personen

2013 week 45 - 2013 week 45

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de sperziebonen in ruim water 8 min.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de karbonades met peper en eventueel zout en bak ze in 10 min. bruin en gaar. Giet de bonen af. Verhit de rest van de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de bonen toe en bak al omscheppend 3 min. Voeg de sambal toe en bak nog 1 min.

  3. Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de karbonades over de borden. Serveer met de rijst, bonen, satésaus en kroepoek..

Wat vond je van dit recept?

Satékarbonade met pittige boontjes

Hollandse ingrediënten op de oosterse toer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig