Pasta met asperge-champignonsaus
Pasta met asperge-champignonsaus

Pasta met asperge-champignonsaus

Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

500 g

verse groene asperge

400 g

salsa ai funghi

250 g

hamreepjes

50 g

geraspte Parmezaanse kaas

Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was de asperges. Snijd de houtachtige uiteinden van de onderkant af en de rest in stukjes van ca. 3 cm. Kook de asperges in ca. 8 min. beetgaar.

2

Meng de pasta, asperges, saus en hamreepjes, verwarm goed. Verdeel over de borden en bestrooi met geraspte kaas. Lekker met groene salade.