Pasta met asperge-champignonsaus
Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.
605 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
500 g
400 g
250 g
50 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 26-27 - 2001 week 26-27
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was de asperges. Snijd de houtachtige uiteinden van de onderkant af en de rest in stukjes van ca. 3 cm. Kook de asperges in ca. 8 min. beetgaar.
Meng de pasta, asperges, saus en hamreepjes, verwarm goed. Verdeel over de borden en bestrooi met geraspte kaas. Lekker met groene salade.
Pasta met asperge-champignonsaus
Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.

hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was de asperges. Snijd de houtachtige uiteinden van de onderkant af en de rest in stukjes van ca. 3 cm. Kook de asperges in ca. 8 min. beetgaar.
Meng de pasta, asperges, saus en hamreepjes, verwarm goed. Verdeel over de borden en bestrooi met geraspte kaas. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne
500 g verse groene asperges
400 g salsa ai funghi
250 g hamreepjes
50 g geraspte Parmezaanse kaas




