Pasta al limone
Pasta al limone
bewaar
bewaar

Pasta al limone

Citroen, room en kaas, meer is er niet nodig voor een mooie pasta.

20 min. bereiden
214waarderingen

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de citroen. Pers de helft van de citroen uit. Breng de slagroom met de citroenrasp zachtjes aan de kook en breng de citroensaus op smaak met het citroensap, (versgemalen) peper en zout. Schep de citroensaus door de warme pasta en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta al limone

Citroen, room en kaas, meer is er niet nodig voor een mooie pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig