Tomaten wassen en in partjes snijden. Dressing door tomaten mengen. Salami in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 3 minuten groentemix meebakken. Salami en pesto toevoegen en nog ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren met tomatensalade.
Gerelateerde recepten
Italiaanse krieltjes met tomatensalade

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten wassen en in partjes snijden. Dressing door tomaten mengen. Salami in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 3 minuten groentemix meebakken. Salami en pesto toevoegen en nog ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 trostomaten
3 eetlepels slafris naturel
1 goudsalami
7 eetlepels olijfolie
2 zakken minikrieltjes
1 zak Italiaanse groentemix
3 eetlepel rode pesto
0 zout en peper