Risotto met broccoliburger
Risotto met broccoliburger

Risotto met broccoliburger

30 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

50 g

boter of margarine

1 zak

roerbakmix

250 g

risottorijst

1

groentebouillontablet

2 schaaltjes

Tivall broccoliburgers

½ zakje

verse peterselie

75 g

gemalen oude kaas

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Ui en roerbakmix ca. 3 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot korrels glanzen. Bouillon maken van 7,5 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij rijst voegen en aan kook brengen. Rijst onafgedekt zachtjes koken tot vocht bijna is opgenomen. Intussen rest van boter in koekenpan verhitten. Broccoliburgers in ca. 4-6 minuten gaar bakken, af en toe keren. Peterselie fijnhakken. Kaas door risotto roeren en garneren met peterselie. Risotto serveren met broccoliburgers.