Kipcurry met rijst
Kipcurry met rijst

Kipcurry met rijst

De zoete mango maakt deze curry nóg lekkerder.

30 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rijpe mango's

250 g

meergranenrijst

400 g

kipfilet

3 el

zonnebloemolie

400 g

roerbakmix-groenten

80 g

korma currypasta

200 ml

kokosmelk

Dit heb je nodig

  • wok

De zoete mango maakt deze curry nóg lekkerder.

Aan de slag

1

Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in schijven. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes. Verhit de olie in de wok en roerbak de kipreepjes ca. 4 min.

2

Haal de kip uit de wok en houd warm. Roerbak de groente ca. 4 min. Voeg de currypasta en kokosmelk toe en roerbak nog ca. 1 min. Voeg de kip toe en verwarm goed mee.

3

Verdeel de rijst en curry over de borden. Garneer met mango.