Ingrediënten
4 personen
300 g
snelkookrijst
500 g
half-om-halfgehakt
1
ei (M)
1 zakje
saté kruidenmix voor gehakt
4 eetlepels
gemalen kokos
25 g
boter of margarine
1 zak
sperziebonen
150 g
kant-en-klare satésaus
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Gehakt mengen met ei, gehaktmix en kokos. Gehaktballetjes draaien ter grootte van pingpongbal. In braadpan boter verhitten en balletjes in ca. 10 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen sperziebonen in ca. 8 minuten gaar koken. Saus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Gehaktballetjes serveren met rijst, sperziebonen en saus.
Gehaktballetjes met kokos

hoofdgerecht
null personen
960 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Gehakt mengen met ei, gehaktmix en kokos. Gehaktballetjes draaien ter grootte van pingpongbal. In braadpan boter verhitten en balletjes in ca. 10 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen sperziebonen in ca. 8 minuten gaar koken. Saus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Gehaktballetjes serveren met rijst, sperziebonen en saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g snelkookrijst
500 g half-om-halfgehakt
1 ei (M)
1 zakje saté kruidenmix voor gehakt
4 eetlepels gemalen kokos
25 g boter of margarine
1 zak sperziebonen
150 g kant-en-klare satésaus